UngHerning Mangategning

UngHerning Mangategning
Manga er et japansk fænomen inden for tegneserier, og en tegnestil helt for sig selv. Kunne tænke dig at lære, hvordan du kan tegne og designe dine egne karakterer og lære lidt forskellige teknikker til at forbedre dine tegninger, så er holdet her lige noget for dig. På holdet vil der være mulighed for at lære at tegne karakterer fra bunden, farvelægge og eventuelt andre sjove teknikker inden for tegning, og din underviser Lisbeth guider og hjælper dig med det hele.
Info
#930
Ons. 18:30-21:00
Startdato
29.09.2021
Slutdato
24.11.2021
Undervisningsgange
7 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
10
Tilmelding fra
13.07.2021
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Lisbeth Sørensen
Placering

Ung Herning
placeholder placeholder
Stueetagen
placeholder placeholder
0.36 Møde/undervisning
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning

At designe karakterer, give dem personlighed og historie har givet mig en masse dejlige og afslappende stunder, hvor jeg har kunnet sidde og tegne, imens jeg har digtet på en historie, hvor flere af mine originale karakterer interagerer med hinanden. Det kan være alt fra vilde kampe til små lege og skabe en familie, så længe de udvikler sig, og jeg hygger mig med det.

 

UNDERVISER:

Hende der har det sådan, er Lisbeth- Hun faldt over mangategning for ca. 15 år siden, og hun har siden nydt sin hobby med at designe egne karakterer, lave tegneserier og tegne fanart af hendes yndlingskarakterer og serier i sin egen udgave af mangastilen.

Så hvis du kunne tænke dig at lære, hvordan du kan tegne og designe dine egne karakterer og lære lidt forskellige teknikker til at forbedre dine tegninger, så er holdet her lige noget for dig.

På holdet vil der være mulighed for at lære at tegne karakterer fra bunden, farvelægge og eventuelt andre sjove teknikker inden for tegning, og din underviser Lisbeth guider og hjælper dig med det hele.

 Senest opdateret 20.06.2022 12:05 af KK