Rollespil

 
Rollespil
Færge 1.
Et rollespil er vundet, hvis det er sjovt for alle. Du skal derfor hele tiden tage højde for gruppens bedste. Derfor er fællesskabet det primære i rollespil I rollespil skal du lære at tænke kreativt, og du skal lære at tilpasse dig til en konstant skiftende situation og relation imellem karakterer. Mit navn er Rasmus Færge jeg er 38 år og læser til markedsføringsøkonom. Jeg har spillet brætspil og rollespil de sidste 28 år og har de seneste 17 år arbejdet fuld tid med brætspil og rollespil
Fakta
#719
Tir. 19:00-21:30
Startdato
29.09.2020
Slutdato
15.12.2020
Undervisningsgange
11 gange
Aldersgruppe
Til og med 17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Rasmus Færge
Placering
Herning Ungdomsskole
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning
Tilmeld dig
 

Rollespil

Mit navn er Rasmus Færge jeg er 38 år og læser til markedsføringsøkonom. Jeg har spillet brætspil og rollespil de sidste 28 år, undervist i ungdomsskolen i 15 år, og har de seneste 17 år arbejdet fuld tid med brætspil og rollespil.

Privat spiller jeg også brætspil og rollespil flere gange om ugen. Jeg oplever at glæden ved at spille spil sammen med andre er noget af det mest givende.

Lige nu .

Jeg har haft mange fantastiske oplevelser med brætspil og rollespil, og nogle af mine bedste venskaber er opstået over ved at spille spil.

Det er mig et stort ønske, at jeg kan være med til at sætte unge mennesker i en position til at få lignede oplevelser og bygge lige så stærke venskaber som jeg har fået

 

Rollespil

Rollespil handler om, at du er hovedpersonen i en historie. Det er dine valg og det er jeres fortælling.

I første del af forløbet skal vi spille klassiske rollespil bl.a. Dungeons og Dragons. Disse rollespil bliver spillet rund om et bord, og spillets remedier er terning, papir og blyant.

I anden del af forløbet skal vi finde et liverollespil, hvor vi kan deltage. Vi skal bruge tid på at forberede os, vi lave en fælles gruppe, udarbejdet individuelle roller  og vores egne kostumer. Til kostumedelen har vi allieret os med en designer, der gerne skal gøre vores kostumer helt og aldeles fremragende.

 

 

I rollespil er der ingen vindere.

Et rollespil er vundet, hvis det er sjovt for alle. Du skal derfor hele tiden tage højde for gruppens bedste. Derfor er fællesskabet det primære i rollespil

I rollespil skal du lære at tænke kreativt, og du skal lære at tilpasse dig til en konstant skiftende situation og relation imellem karakterer.

 

 

 


Senest opdateret 07.09.2020 13:51 af MF