Dungeons and Dragons

 
Dungeons and Dragons
MieDnd.
Hej med jer. Elsker du storytelling? Elsker du at leve dig ind i en historie? Måske vores nye hold D20 være noget for dig. Vi skal spille Dungeons and Dragons vi skal spille om torsdagen i lige uger fra kl. 16-18.30 og vi skal hygge os helt vildt. UngHerning er vært ved småkager og lidt drikkevarer. Jeg håber vi ses hilsen Mie.
Fakta
#718
Tor. 16:00-18:30
Startdato
17.09.2020
Slutdato
29.10.2020
Undervisningsgange
3 gange
Aldersgruppe
7. kl.-10. kl.
Maks. elever
7
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Ikke flere pladser
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Thue Eriksen
- Mie Thagaard Roberts
Placering
Herning Ungdomsskole
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning
 

Dungeons and Dragons

DND 5e - Dungeon and Dragons

Har du lyst til at være en del af en gruppe som skal ud og opleve en helt anden verden, hvor drager, gobliner, orker, dværge mm. Hersker? Så skal du være med på DnD holdet (D20). DnD står for Dungeons and Dragons. Det er et rollespilsspil, hvor man kan spille forskellige typer af karakter i en fantasiverden og sammen med andre spillere udformer man en historie, løser forskellige gåder og kæmper kampe imod forskellige fjender. Historien og kampenes udfald besluttes igennem 7 forskellige terning, hvor den mest kendte terning er en 20-sidet terning. Så er du eventyrlysten, lyst til at fortælle en god historie, træffe nogle underlige valg, som man ikke ville træffe i det virkelige liv, kan du være med her.

Brætspil og DnD er blevet populært de sidste mange år. Mange unge og børn spiller DnD da man sammen bygger et fællesskab op. Typisk sidder der en DM og 2-7 spillere. Eleverne lærer og styrker kompetencer såsom samarbejde, kreativtænkning, konflikthåndtering, problemløsning og innovation og undervejs danner man et særligt venskab med sin medspillere.

 

Dungeon Master (DM) er den person som styrer spillet, fortæller grundhistorien, udfordrer spillerne og deres karakterer og fastlægger spillets grundregler. Spillerne udvikler historien ud fra de informationer de får fra DM. DM er Mie Roberts. Jeg er 30 år og er til dagligt, folkeskolelærer i musik, engelsk og biologi. I min fritid spiller DnD i et par grupper; både fysisk og på Roll20, hvor jeg både er spiller (PC - Playing Character) og DM. Jeg har allerede et eksisterende D20 hold og her er en udtalelse om hvorfor det er sjovt at spille DnD:

Iben:

”D20 er e

t godt fællesskab hvor man kan være sig selv og grine med folk der er lige så mærkelige som sig selv, en sjov og afhængighedsskabende hobby man kan bruge sin fritid på og glæde sig til hver uge, et seriøst terningesamler problem. Man får alt for mange forskellige flotte terninger

????

.”Senest opdateret 06.10.2020 10:27 af KG