Bas og guitar Rockbandet Sunds

 
Bas og guitar Rockbandet Sunds
Marius.
Holdet her giver dig, som spiller på Rockbandet i Sunds mulighed for at modtage soloundervisning i bas/guitar ved Marius. Du har altså her mulighed for at få pudset de numre, du spiller med dit band i musikkælderen af. Du vil her få hjælp og vejledning, således at du næste gang, du spiller med dit band er endnu skarpere på bas eller guitar.
Fakta
#660
Weekendhold
Startdato
07.09.2020
Slutdato
11.01.2021
Undervisningsgange
12 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Marius Schmidt Monrad
Placering
Sunds-Ilskov Skole
placeholder placeholder
Tilmeld dig
 

 

Jeg hedder Marius Monrad, jeg er 20 år og bor i herning.
Jeg har i alt den tid, jeg kan huske været omringet af en masse god musik, og min far har næsten opdraget mig med musik. Derfor begyndte jeg, for efterhånden mange år siden nu, at spille guitar.

Det at spille guitar er efter mange års slid og udvikling, nu blevet til et frirum, hvor jeg har mulighed for at kunne udtrykke mig lige præcis, som jeg har lyst og være mig selv, og det er der til tider brug for. 

Jeg er lige dimitteret fra Herning Gymnasium og skal nu igang med sabbatår, hvor jeg blandt andet skal arbejde med at undervise unge i Rockband, med henholdsvis guitar og bas.
Det er noget, jeg glæder mig meget til, fordi jeg gerne vil se unge musikere opbygge og udtrykke den samme kærlighed for musik, som jeg går med.
Derudover skal jeg også bruge meget tid på at spille i mit eget band, SOMA.

 Senest opdateret 13.01.2021 09:14 af KK