Sang og klaver rockbandet Sunds

 
Sang og klaver rockbandet Sunds
Emma Olivia.
Holdet her giver dig, som spiller på Rockbandet mulighed for at modtage soloundervisning i sang og/eller klaver ved Emma Olivia. Du har altså her mulighed for at få pudset de numre, du spiller med dit band i musikkælderen af. Du vil her få hjælp og vejledning, således at du næste gang, du øver med dit band er endnu skarpere på klaveret eller sang.
Fakta
#659
Man. 16:30-21:30, man. 16:30-20:00
Startdato
07.09.2020
Slutdato
11.01.2021
Undervisningsgange
11 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
16.08.2020
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Emma Olivia Hillerup
Placering
Sunds-Ilskov Skole
placeholder placeholder
Tilmeld dig
 

Mit navn er Emma Olivia, jeg er 20 år gammel og netop dimitteret fra Herning Gymnasium med studieretningen Musik A/Matematik A.
Jeg elsker at spille musik, da det for mit vedkommende er forbundet med enorm glæde. Af samme årsag er det noget, jeg har beskæftiget mig med længe. Fra jeg var 10 til jeg var 16 havde jeg min gang på Den Jyske Sangskole, hvor jeg modtog sangundervisning. Sideløbende med dette modtog jeg klaverundervisning på Herning Musikskole. Som 15-årig blev jeg endvidere optaget på Sønderagerskolens musikalske talentlinje, hvor jeg gik indtil, jeg i 2016 begyndte på Klejtrup Musikefterskole. Her fik jeg i høj grad lov til at dyrke min musikalske interesse, der sidenhen kun er vokset. Dermed faldt det mig naturligt at vælge den kunstneriske studieretning på STX. I øjeblikket er jeg vokalist i bandet SOMA, hvilket jeg finder stor glæde ved. Jeg går således altid opløftet fra øvelokalet. Netop denne følelse ønsker jeg at kunne videregive til andre unge mennesker gennem undervisning i sang og klaver.Senest opdateret 07.10.2020 08:56 af KK