Teater

 
Teater
Amalie.
Mit navn er Amalie, og jeg er 32 år. Til dagligt har jeg nok verdens bedste job, hvor jeg arbejder med børn og unge på Team Teatret og Teams Teaterskole i Herning. Jeg er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet i 2016 og bor i Aarhus. Jeg har altid interesseret mig for kultur – og særligt teater. Teater en gammel institution, som stadig er en afgørende rolle for vores kulturelle identitet, fordi det kan både kan være farverigt, ærligt og nysgerrigt – noget vi alle rummer som mennesker.
Fakta
#632
Tor. 17:00-19:30
Startdato
24.09.2020
Slutdato
05.11.2020
Undervisningsgange
5 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Amalie Mose Klitgaard Nielsen
Placering
Gl. Skolevej 76
placeholder placeholder
Gl. skolevej 76
7400 Herning
Tilmeld dig
 

Vil du tættere på teatret? Drømmer du om at stå på scenen? Eller vil du gerne bare snuse til, hvad det vil sige at spille teater? Så har du muligheden nu.

I dette scenekunstnerisk forløb vil du være en vigtig medspiller i et teaterfællesskab med andre unge, der også interesserer sig for teater og scenekunst. Du bliver styrket i din kropslig bevidsthed og hvordan du kan bruge krop og stemme til at udtrykke dig, hvilket er vigtige egenskaber at have i præsentation og fremlæggelser.

Vi skal arbejde med forskellige øvelser og tekster og undersøge, hvordan udtrykker vi vores ord og mening via kroppen? Hvordan skaber vi en forbindelse mellem vores tanker og det vi udtrykker gennem kroppen? Hvordan kan vi bruge vores stemme til at udtrykke os med.

Med udgangspunkt i den scenekunstneriske værktøjskasse lærer du teknikker til at kunne formidle ord og følelser med hjælp af kroppen og stemmen.

Vi vil stille skarpt på, hvad det ville sige at spille teater og gennem skuespiltekniske øvelser, vil du blive udfordret i at forholde dig til betydningen af dig selv som menneske. Via scenekunstens værktøjer, indlevelse, refleksion og samarbejde vil du lærer at forstå dig selv og mennesker omkring dig meget bedre.

 

 

Holdet er et team, hvor alle deltagere er vigtige. Vi konkurrerer ikke med hinanden, men skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvor alle der har lyst, kan være med. Et rum, hvor du lærer at udtrykke dig overfor andre, ligesom du lærer at give og modtage konstruktiv kritik. Alt gøres i et nysgerrigt, sjovt og lærerigt miljø.

 Senest opdateret 13.01.2021 09:17 af KK