Lektiecafe sprog

 
Lektiecafe sprog
Tina.
Som noget nyt tilbyder UngHerning lektiecafe. Således er det nu muligt at tilmelde dig et hold, hvor du hver mandag efter skole, kan komme med de lektier, opgaver eller afleveringer du kan bruge hjælp til eller sparring på i sprogfagene; dansk, tysk og engelsk. Tina og Lea vil altid stå klar til at tage imod dig med gode råd, vejledning og sparring. Der vil altid være drikkevarer og snacks, for det skal nemlig være både hyggeligt og rart at lave lektier.
Fakta
#631
Man. 15:45-17:45
Startdato
07.09.2020
Slutdato
23.11.2020
Undervisningsgange
11 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
14
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Tina Mørup Vilhelmsen
- Lea Amtrup Nørager
Placering
Gl. Skolevej
Gl. skolevej 76
7400 Herning
 

Undervisere

 

Jeg hedder Tina Mørup Vilhelmsen og jeg er til daglig lærer på Herningsholmskolen. Der har jeg arbejdet siden jeg blev uddannet i 2008. Mine linjefag er Dansk, Engelsk og Tysk, for jeg elsker sprog. At lære et nyt sprog skal helst være en god oplevelse, men hvis man har svært ved det eller ikke tror på sig selv, kan det være nogle af de allersværeste opgaver at komme i gang med. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med dine opgaver og med at forstå teksterne. Uanset om vi skal analysere en folkevise i dansk eller bøje tyske verber, skal vi nok få dig godt i gang.

 

 

Mit navn er Lea, og jeg er 18 år gammel. Til daglig går jeg i 3.g på Herning Gymnasium på den supersproglige studieretning med dansk, engelsk, tysk og spansk. Jeg er en meget udadvendt og frisk pige, der altid tonser rundt og laver noget. Ud over alle de skøre ting, jeg kan finde på at bruge min tid på, skal lektierne og afleveringerne også laves. Jeg er utrolig glad for fagene, jeg har valgt på gymnasiet, og derfor er jeg stadig motiveret for at få huen på til næste sommer. Både i folkeskolen og på gymnasiet har jeg altid været pigen, som klassekammeraterne spørger om hjælp til opgaver og afleveringer, og det har jeg intet imod. Jeg er glad for at hjælpe andre, når jeg kan, og netop derfor hjælper jeg til på lektiecaféholdet hos UngHerning. Her skal lektierne selvfølgelig laves, men det skal også være hyggeligt og sjovt, og der skal være plads til alle. Jeg er let at snakke med og meget tålmodig, og jeg ønsker kun at skabe succesoplevelser for de unge. Jeg vil gerne være en hjælper, der sørger for, at andre unge mennesker kommer til at synes, at det bliver sjovere og nemmere at lave lektierne. Senest opdateret 03.08.2020 18:36 af KK