Lektiecafé naturvidenskab

 
Lektiecafé naturvidenskab
portræt HI.
Som noget nyt tilbyder UngHerning lektiecafe. Således er det nu muligt at tilmelde dig et hold, hvor du hver torsdag efter skole, kan komme med de lektier, opgaver eller afleveringer du kan bruge hjælp til eller sparring på i naturfagene, geografi, biologi, fysik/kemi og matetematik Henriette og Clara vil altid stå klar til at tage imod dig med gode råd, vejledning og sparring. Der vil altid være drikkevarer og snacks, for det skal nemlig være både hyggeligt og rart at lave lektier.
Fakta
#630
Tor. 15:45-17:45
Startdato
10.09.2020
Slutdato
10.12.2020
Undervisningsgange
13 gange
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Clara Sofie Søby
- Henriette Bollerup Refstrup
Placering
Gl. Skolevej
Gl. skolevej 76
7400 Herning
 

 

Mit navn er Henriette. Jeg glæder mig til at lære ny unge mennesker at kende og måske hjælpe til forståelse og brugen af de fag jeg til dagligt underviser i. Det gælder matematik og naturfagene. Jeg er helt pjattet med at undervise og selv lære mere. Det kan godt lyde nørdet, det står jeg gerne ved.

For mig er det vigtigt, at det jeg underviser i og brænder for, er meningsfyldt og åbner for forståelse af og for den verden vi lever i, så vi bedre kan deltage i samfundet og samfundsdebatten.

 

 

Medhjælper til lektiehjælp er Clara 
Mit navn er Clara Sofie Søby, jeg er 19 år gammel og går i 3.g på Herning Gymnasium. På gymnasiet har jeg valgt en naturfaglig linje, som indebærer fagene biologi, idræt, kemi og fysik samt en del andre fag. Til dagligt spiller jeg håndbold, som jeg har gjort i knap 14 år. Så jeg er meget aktiv i min hverdag. Jeg glæder mig til at tage fat som lektiehjælper i de fag, jeg brænder for.Senest opdateret 03.08.2020 18:36 af KK