Cosplay

 
Cosplay
cosplay Lisbeth.
Cosplay er sammensat af ordene ’costume’ og ’roleplay’, altså klassisk rollespil ved, at man udklæder sig som en eksisterende fiktiv karakter, som kan komme fra alle slags medier. - Det kan være film, serier, tegneserier el ler endda videospil. Har du lyst til at afprøve cosplay. Vil du gerne have Freja og Lisbeth’ hjælp til, hvordan du skal sy dit kostume, og vil du gerne møde andre, som du kan dele din interesse med, så skal du helt klart melde dig til Cosplay.
Fakta
#597
Ons. 16:30-19:30
Startdato
07.10.2020
Slutdato
02.12.2020
Undervisningsgange
8 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
14
Tilmelding fra
20.01.2021 kl. 16:00
Venteliste til
15.03.2021
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Freja Skovbjerg Maimburg Andersen
- Lisbeth Sørensen
Placering
Herning Ungdomsskole
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning
 
FREJA bi

Cosplay er sammensat af ordene ’costume’ og ’roleplay’, og skiller sig ud fra LARP (live action roleplay, altså klassisk rollespil) ved at man udklæder sig som en eksisterende fiktiv karakter, som kan komme fra alle slags medier. Det kan være film, serier, tegneserier eller endda videospil.

Så har du lyst til at afprøve cosplay eller måske allerede kender til det og dyrker det, men gerne vil have hjælp til, hvordan du skal sy dit kostume, eller vil du gerne andre, som du kan dele din interesse med, så skal du helt klart melde dig til!

Som skrevet kommer jeg til at hjælpe med det projekt, du gerne vil starte på, eller er i gang med, om det så gælder syning, props (rekvisitter, altså måske en stav, sværd, krone eller lignende) eller andre relevante ting.

Målet er, at i bliver færdige med jeres kostume til den sidste lektion, hvorefter planen er, at vi tager ud i en skov, strand eller hvad folk føler for, og får taget billeder af jer i kostumerne (hvis man har lyst selvfølgelig).

Det vil derfor vil det være en god idé, hvis du allerede har nogle idéer omkring hvilket kostume, du gerne vil kreere, til den første gang vi mødes, hvis du ikke allerede er i gang med noget, så vi kan se på ,hvad der er realistisk at færdiggøre.

Kom meget gerne med billeder af ca. tre kostumer/karakterer, som du godt  kunne tænke dig at lave.

Du kommer desuden også til at have mulighed for at afprøve diverse materialer, selv hvis du ikke kan bruge det i dit projekt!

 

Jeg ved hvor vigtigt og svært det er at kunne finde andre som man kan snakke med og dele ens interesser med, derfor synes jeg at dette hold er et oplagt sted at hygge sig og finde nye venner som dig, der har en sjov interesse lidt udover det sædvanlige!

Vi ses!

 

 

 


Senest opdateret 13.01.2021 09:14 af KK