Poetry slam

 
Poetry slam
Thomas.
Jeg har optrådt med Spoken Word i 6 år. Jeg er regerende Aalborgmester og har kvalificeret mig til DM i Poetry Slam de seneste 4 år. Jeg har udgivet en bog, og jeg fik et digt valgt ind i Danmarks første demokratiske digtsamling ”Danmarks bedste digt”. Jeg har altid elsket ord, og har undervist i poetry slam og lyrik på folkeskoler, efterskoler og gymnasier gennem de sidste 4 år. Jeg er gift og har tre døtre. Derudover er jeg stifter af Kultivator og SMUK teater og har et helt arbejde som kvalitetschef.
Fakta
#581
Tir. 18:30-21:00
Startdato
23.03.2021
Slutdato
11.05.2021
Undervisningsgange
8 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
10
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Thomas Thisted
Placering
Gl. Skolevej 76
placeholder placeholder
Gl. skolevej 76
7400 Herning
Tilmeld dig
 

Kan du lide ord?

Har du måske allerede prøvet at skrive tekster selv, eller du har lyst til at prøve det? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at skrive og måske til at fremføre teksten foran et publikum? Så er SPOKEN WORD – POETRY SLAM lige noget for dig.

Poetry slam er en konkurrence i det talte ord – en boksematch på humor og alvor, grin og gråd. Poetry slam kan bedst beskrives som en blanding af en digtoplæsning, standupcomedy og rap battle.

 

Vi arbejder ud fra dine ideer og dit liv. Dit sprog er i centrum og alle ord er tilladt i denne sportsgren for det frie sprog. Vi vil arbejde med en række forskellige emner:

  • Hvordan får man ideer til en tekst, og hvordan får man den skrevet ned?
  • Brug af rim, rytme og motor i teksten
  • Hvordan gør jeg min tekst relevant for publikum – og for mig selv
  • Præsentation af teksten, hvordan bruger jeg stemmen, kroppen og volumen til at fange publikum?
  • Brug af humor og alvor. Hvordan går jeg teksten personlig – men ikke privat.

Vi vil lave en række skriveøvelser, der er designet til at få det allerbedste ud af dine oplevelser og tanker. Allervigtigst vil vi bruge hinanden som publikum og sparringspartnere og sammen udvikle et trygt rum, hvor vi kan skrive og dele vores ord.

Målet sættes individuelt, men jeg garanterer, at du vil blive bedre til at skrive og ikke mindst til at præsentere en tekst, hvilket også vil komme til gavn til eksamener eller jobsamtaler.

Udover de 8 undervisningsgange vil der være en aften, hvor vi skal opleve poetry slam, og hvor der bliver mulighed for selv at stå på scenen foran et publikum, hvis man har lyst til det.

 


Senest opdateret 13.01.2021 09:16 af KK