UngHerning kreativ værksted

 
UngHerning kreativ værksted
carina.
Carina er uddannet skiltemager, og til daglig arbejder hun i en SFO. Carina er selvlært i alt det kreative. Carina har altid en tilgang til tingene, der lyder, at hvis noget blev anderledes, end du have forstillet dig, inden du gik i gang, så er det langt fra mislykkedes, men noget man kan lære af. Med den tilgang til tingene, er du garanteret, at her kan du have det sjovt, mens du lærer en masse nyt inden for den kreative verden.
Fakta
#526
Lør. 10:00-14:00, tir. 18:30-21:00
Startdato
03.10.2020
Slutdato
15.12.2020
Undervisningsgange
10 gange
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Carina Pradsgaard Merrild
Placering
Herning Ungdomsskole
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning
Tilmeld dig
 

Kreativ værksted

 

HAMA

Med Hamaperler kan du lave alverdens fede ting. Vi kommer omkring at sy i perler, smelte perler 3D, æsker, potteblomster, smykker i perler og meget mere. Vi kommer til at arbejde med perler på en helt ny måde. Det er muligt selv at finde på fede motiver og mønstre.

 

Læder

Vi gennemgår arbejdsprocessen sammen på en lille fællesopgave. Det kan fx være en nøglering eller en kortholder. Derefter vil du få mulighed for at vælge dit eget projekt eller bruge en af modellerne. Du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker, hvor vi tager udgangspunkt i at arbejde med kernelæder.  Tag tøj på, der gerne må blive snavset.

 

Zendoole

Zendoole er en afslappede kunstart, hvor hjernen slås fra, mens hænder og øjne skaber mønstre og figurer. Vi kommer omkring, hvad denne kunstart er, og hvad det betyder.

 

Silhoutte Cameo

Silhoette cameo er en elektronisk skærreplotter, som sættes til din pc. Denne maskine kan skære, lige hvad du designer i programmet og i mange forskellige materialer. Her får du mulighed for at lære maskinen samt programmet at kende.
Når du har kendskab til maskinen, kan du lave mange spænede ting og deltage på andre Workshops, hvor vi skal bruge samme maskine, som kan bruges til folietekster, tekstiltryk, skabeloner, klistermærker og meget mere.

 

Vi finder sammen på flere temaer

 

 

Kreativ værksted
 
1 af 11
Lær at arbejde med læder
Timer: 


Senest opdateret 22.10.2020 09:44 af MD