UngHerning Eventmaker Team

 
UngHerning Eventmaker Team
IMG_1021.
Vil du være med til at lave events for UngHerning? Er du fuld af sjove, skæve og skøre ideer? Kan du jonglere med dine ideer og sætte handling bag? Kan du lide at tage ansvar, planlægge og organisere? Er du ansvarsbevidst? Er du en god rollemodel for andre unge? Så er du helt sikkert en kandidat til UngHernings eventmakerteam. Kom med bag kulisserne i UngHerning - hvor du sammen med Tine Vanggaard og Rasmus Kofod skal skabe en masse nyt og anderledes. Holdet mødes efter aftale.
Fakta
#489
Tir. 19:00-21:30
Dato
18.08.2020
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
20
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Rasmus Kofod Pedersen
- Tine Kiil Vanggaard
Placering
Herning Ungdomsskole
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning
Tilmeld dig
 

 

Er du fuld af sjove, skæve og skøre ideer?

Kan du jonglere med dine ideer og sætte handling bag?

Kan du lide at tage ansvar, planlægge og organisere?

Er du en god rollemodel for andre unge?

- eller, vigtigst af alt, er det noget, du har lyst til at lære, så er du helt sikkert kandidat til UngHernings eventmakerteam.

UngHernings eventmakerteam rykker med UngHerning ud, når der skal laves events på tværs af junior– eller ungdomsklubber, de deltager og bidrager ved byfester, Herning Kulturfest og de laver selv events til glæde for andre.

Eventmakerteamet har entreprenørtanken som omdrejningspunkt.

Det at man kan skabe noget, at man tør skabe noget, at man tør kaste sig ud i noget sammen og ved fælles hjælp nå i mål, er tanken bag og selve omdrejningspunktet for dette hold.

UngHernings eventmakerteam ”dirigeres” af Tine og Rasmus - begge lærere, begge kreative ildsjæle, begge opfindsomme, initiativrige og begge har de et ønske om, at eventmakerteamet i UngHerning skal være det fedeste team at være en del af.

 

 

 Senest opdateret 13.01.2021 12:05 af KK