Konditor

 
Konditor
AnneMette.
Jeg hedder Annemette og er 47 år. Til dagligt arbejder på Præstelundskolen i Brande. I min fritid nyder jeg at læse en god bog, dyrke sport og være kreativ. Jeg har i mange år været kreativ med nål og tråd, men jeg er indenfor de seneste år blevet bidt af at bage og dekorere kager. Jeg kan godt lide at se, at min familie og venner bliver glade og overraskede over at få serveret en lækker kage, som smager godt og ser lækker ud – det er en kæmpe tilfredsstillelse at opleve at min passion kan glæde andre.
Fakta
#485
Forsk. mødetider
Startdato
26.09.2020
Slutdato
12.12.2020
Undervisningsgange
8 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
10
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Venteliste til
01.10.2020
Tilmeldingsstatus
Holdet er fyldt
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Helle Laigaard Jensen
- Annemette Brokholm Sørensen
Placering
Herningsholmskolen
Har handikap venlig indgang placeholder
Sjællandsgade 86-88
7400 Herning
 

Kan du lide at bage lækre kager, og har du lyst til at lære, hvordan dine kager kan pyntes, så de ligner en million? På dette hold får du mulighed for at lære at bage forskellige typer brød og kager, at lave luftige mousser, at lave glaze, men der vil også være mulighed for at lære at bruge fondant og at lave flødeboller.
Du behøver ikke at kunne en masse på forhånd, da vi i fællesskab gennemgår teknikker og opskrifter.

 

På holdet vil du vil lære noget om forskellige dejtyper – både til brød og kage. Du vil få styrket din kreativitet. Du vil udvikle dine egne evner indenfor bagning. Du vil lære at arbejde struktureret og målrettet. Der vil være fokus på socialt samvær og hygge.

 

 

 

 


Senest opdateret 13.01.2021 09:07 af KK