"Detektivlæsning"

 
"Detektivlæsning"
Maibritt.
Detektivlæsning er med mig Majbritt. Til daglig arbejder jeg på Sunds-Ilskov Skole i Sunds. Jeg bor i smukke Silkeborg, med have lige ned til en af søerne - en formidabel udsigt, jeg sætter pris på hver dag. I min fritid holder jeg af at lave kreative ting som smykkefremstilling, redesign af tøj, tasker mm. samt udforske og udvikle forskellige kodesprog, fx tegnsprog. Jeg er nysgerrig på livet! Hvad har det at byde mig? Hvad kan jeg? Hvad kan jeg IKKE? - For så vil jeg da gøre et forsøg på at lære det
Fakta
#480
Tir. 18:00-19:30
Startdato
15.09.2020
Slutdato
24.11.2020
Undervisningsgange
10 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
16.08.2020
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Majbritt Nonbo Ellegaard
Placering
Sunds-Ilskov Skole
 

Hvis du har opdaget, at der er “flere lag”, når man læser en bog - eller ser en film, og er blevet nysgerrig på denne verden og godt kan li’ at udforske, undersøge, grave dybere og fortolke, så er der på dette hold mulighed for at få lov til at sidde at læse i fred og ro samt i et trygt og roligt forum at snakke om “tomme pladser”, læse mellem linjerne og finde geniale metaforer/ordsprog eller anden form for ‘leg med sproget’.

På holdet kan vi også komme med anbefalinger til hinanden, og måske vi også selv vil skrive noget en enkelt gang eller to, men kun hvis I som deltagerne føler for det.

Vi vil også se film, som vi ligeledes vil være detektiver på:

Hvad menes der egentlig her? Hvorfor gjorde/sagde han sådan? Hvad minder det os om? Hvori ser vi det samfundskritiske? Og hvad var budskabet/moralen?

 

Dette er ikke en ekstra dansktime, og der er ingen lektier eller karakterer ;) Holdet består KUN af interesserede, og målet er at grave magien frem og blive dygtige læsere, filmanmeldere og hvem ved… måske man endda bliver en bedre menneskekender?

Vi kommer i hvert fald til at blive et lille (går jeg stærkt ud fra), trygt hold, der bare godt kan li’ at snakke os frem til mulige løsninger og blive stærke i at argumentere for sin sag.

 

 

 Senest opdateret 03.08.2020 18:26 af KK