Werewolf

 
Werewolf
Tina.
Synes du, det er spændende at prøve at gennemskue, om andre lyver eller taler sandt? Har du lyst til at træne dit eget "game face"? Så er det her et perfekt fællesskab for dig! Det kræver ingen forkundskaber eller udstyr, du møder bare op med godt humør og dit bedste pokerface. Vi mødes en gang om ugen og har en hyggelig aften med hinanden, hvor vi lyver så det driver - og griner med hinanden når det lykkes. Her er en glad og afslappet stemning, men selve spillene tager vi alvorligt.
Fakta
#467
Man. 19:00-21:00
Startdato
21.09.2020
Slutdato
07.12.2020
Undervisningsgange
11 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Tina Mørup Vilhelmsen
Placering
Herningsholmskolen
Har handikap venlig indgang placeholder
Sjællandsgade 86-88
7400 Herning
Tilmeld dig
 

Her på holdet spiller vi udelukkende den slags spil, man kalder Social Deduction Games - altså spil der går ud på at lyve og gennemskue andres løgne. Vi tager udgangspunkt i klassikere som Werewolf og Mafia, men vi lærer også en stribe nye spil hen ad vejen. Fælles for spillene er, at reglerne er simple og meget lette at lære.

 

Her kan du træne dine færdigheder indenfor løgn og hustling på en etisk måde.

 

Du kommer med i et fællesskab, hvor vi lærer hinanden at kende på nye måder, fordi vi er meget opmærksomme på hinanden, når vi skal prøve at gennemskue hvem der lyver og hvem der taler sandt.

 

Det er intenst, lidt svært og virkelig sjovt! 

 

 

Jeg hedder Tina, og jeg har min daglige gang på Herningsholmskolen, hvor jeg primært underviser i sprog. Jeg er 37 år og bor i Hammerum med min mand og vores to børn.

Jeg har altid elsket alle former for spil; computerspil, kortspil, brætspil, RPG - you name it.

Jeg elsker især spiloplevelser, man kan dele med andre, og netop Social Deduction Games kræver, at man er mere end de sædvanlige 2 til 4 spillere. Jeg elsker især, at det ikke nødvendigvis er den ældste eller klogeste eller mest erfarne, der vinder, - alle starter på lige fod.

 Senest opdateret 13.01.2021 09:16 af KK