Moderne brætspil

 
Moderne brætspil
TC.
Er du vild med brætspil, og har du lyst til at bevæge dig ind i en ny verden med masser af fede spiloplevelser? På dette hold bliver der mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige genre inden for moderne brætspil. Vi skal spille mange forskellige typer af spil. Alle sammen nyere, populære titler. En lang række af spillene vil være på engelsk, men det er ikke et krav, at du mestrer sproget. Vi gennemgår altid reglerne sammen på dansk.
Fakta
#464
Lør. 09:30-13:30
Startdato
05.09.2020
Slutdato
05.12.2020
Undervisningsgange
5 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
16.08.2020 kl. 16:00
Venteliste til
30.11.2020
Tilmeldingsstatus
Ikke flere pladser
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Thomas Reihs Agerskov
Placering
Herningsholmskolen
Har handikap venlig indgang placeholder
Sjællandsgade 86-88
7400 Herning
 

Ved deltagelse på holdet vi du udvikle dine strategiske og taktiske evner. Du vil få styrket dine engelskfærdigheder, når du skal forstå, anvende og forklare spilleregler. Du vil opnå sociale og dansksproglige færdigheder ift. til at samarbejde og kommunikere med med- og modspillere. Der vil være fokus på socialt samvær og hygge.

 

 

Mit navn er Thomas og jeg er 38 år.

Jeg arbejder til dagligt som lærer på Herningsholmskolen i de ældste klasser, hvor jeg underviser i dansk, engelsk og idræt. Jeg bor sammen med min kone og tre børn i Silkeborg, hvor jeg nyder at være omgivet af skøn natur. I min fritid har jeg altid dyrket masser af sport - fodbold, tennis, squash og MTB - men for et par år siden, fik jeg øjnene op for noget andet, der ligesom idrætten kan give mig fede oplevelser sammen med andre mennesker. Pap. Jeg skubber pap sammen med mine venner. I særdeleshed med min nabo, der introducerede mig til denne nye verden af moderne brætspil. Brætspil har givet mig en endeløs række af hysterisk morsomme og intense oplevelser med mine venner. Der er spil, hvor vi skal arbejde sammen imod spillet og spil, hvor vi konkurrerer benhårdt imod hinanden. Men uanset hvad, hygger vi os med hinanden omkring bordet. Jeg har fundet ud af, at jeg elsker at dele denne passion for brætspil med andre mennesker.  

 

 Senest opdateret 13.01.2021 09:10 af KK