Lind - Kun for piger 7. klasse

Lind - Kun for piger 7. klasse
‘Kun for piger’ holdet til dig der gerne vil have et frirum hvor der kan snakkes, bages, spilles, lave mad, lege og meget mere! Er du vild med hyggeligt samvær, kreative ting, fysiske aktiviteter, nye bekendtskaber og sjove udfordringer? Så er vi klar til at skabe rammerne for et spændende, sjovt og hyggeligt hold!
Info
#1.682
Ons. 19:00-21:30
Startdato
30.03.2022
Slutdato
01.06.2022
Undervisningsgange
9 gange
Aldersgruppe
7. kl.-7. kl.
Maks. elever
25
Tilmelding fra
24.03.2022
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Caroline Deborah Taylor
- Ida Marie Hyldgaard
Placering
Lind Skole
placeholder placeholder

Lidt om holdet

På holdet for piger har vi en masse idéer til ting vi kan lave, blandt andet: Bagning, madlavningsaftener, kreative ting, fysisk aktivitet, filmaftener, spilaftener og andre hyggelige ting. Vi er meget interesserede i at høre hvad I interesserer jer for, og håber derfor, at I vil være med til at foreslå aktiviteter og planlægge aftenerne sammen med os. 

 

På holdet er det målet at:

Du får nogle gode minder

Du kan fordybe dig i dine hobbyer

Du bliver udfordret i nye aktiviteter

Du vil indgå i et hyggeligt fællesskab 

 

Lidt om os:

Mit navn er Caroline Taylor, jeg er 22 år, og så går jeg på læreruddannelsen i Silkeborg. Jeg læser til dansk-, engelsk- og religionslærer, og jeg går på 4. semester på læreruddannelsen. I min fritid bruger jeg meget af min tid på at se serier, og finde på sjove ting at lave med mine veninder. Jeg er knivskarp i et køkken, og så er jeg altid med på at give bank i alle slags brætspil. 

 

Mit navn er Ida Marie Hyldgaard, jeg er 23 år gammel og til daglig læser jeg til dansk-, engelsk- og religionslærer på 4. semester i Silkeborg. I min fritid elsker jeg at være sammen med venner og familie og have gang i forskellige kreative projekter. Derudover har jeg en kæmpe rejselyst og er altid i gang med at planlægge min næste tur.

 

Vi glæder os til en masse fantastiske timer med skønne piger fra LindSenest opdateret 22.06.2022 08:52 af ST