UngHerning Boost din eksamen ENGELSK

UngHerning Boost din eksamen ENGELSK
Hello, how’s your English? Wanna improve? Mundtlig engelsk er en obligatorisk (tvungen) eksamen, og for nogle er det en grund til jubel, for andre en grund til knude i maven. Uanset dit niveau og dine personlige styrker og udfordringer i faget, vil jeg garantere, at jeg kan booste din eksamenspræstation. ^.^
Info
#1.534
Man. 15:30-17:30
Startdato
25.04.2022
Slutdato
30.05.2022
Undervisningsgange
6 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 9. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
07.01.2022
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Tina Mørup Vilhelmsen
Placering

Ung Herning
placeholder placeholder
1. sal
placeholder placeholder
1.03 - Helius Undervisningslokale
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning

Klar, parat, eksamensstart!

På dette hold vil vi arbejde med at få dig tip-top-tunet og velforberedt til din eksamen. Du vil få styr på eventuelle sommerfugle i maven og få tips og tricks til, hvordan du kan lave den bedst mulige præstation.

Der er ingen krav til dine engelskfærdigheder, men jeg har brug for at se dit pensum og kende de overordnede emner, I har arbejdet med i årets løb.

Det er en fordel, hvis du er villig til at prøve at tale engelsk undervejs, men ikke et krav.

 

Mundtlig engelsk er en eksamen i to dele, og vi vil arbejde med at få dig klar til begge dele!

Første del handler om at vide noget - at være ekspert på et område. Jeg vil hjælpe dig med viden, forståelse og sammenhænge. Sammen finder vi relevante kilder, og jeg hjælper dig med at udvælge dit stof. Jeg vil også hjælpe dig med den endelige form, uanset om din synopse er i papirform eller mere visuel; f.eks. PowerPoint.

Anden del handler om at have en holdning til noget og forudsætter at du kender dit pensum. Vi vil undervejs i forløbet kigge på de tekster, I har arbejdet med, og prøve at opbygge et relevant ordforråd samt finde gode omdrejningspunkter for samtalen inden for hvert emne.

UNDERVISER:

Jeg arbejder til daglig på Herningsholmskolen, hvor jeg primært underviser i Engelsk og Tysk i udskolingen. Foruden mit arbejde der samt i UngHerning, har jeg et bijob som sanger og jeg elsker musik.


Jeg brænder for engelsk både som sprog og som fag i folkeskolen, og jeg vil gerne åbne dine øjne for nogle flere facetter, uanset om engelsk er dit bedste eller værste fag.

Jeg har efterhånden en del erfaring med den mundtlige eksamen både som eksaminator og som censor, og jeg har været så heldig at få lov at lære af de bedste, da jeg flere gange har haft beskikket censor samt haft fagkonsulenten som censor.

Mit mål er at give dig den bedst mulige oplevelse ved din engelskeksamen og selvfølgelig også gerne et flot resultat.

 

 Senest opdateret 31.05.2022 13:05 af KK