Sunds Historiske begivenheder

Sunds Historiske begivenheder
Synes du historiebegivenheder og den verden vi lever i, er spændende, er dette hold lige noget for dig. Vi ser en tidligere biograffilm i hyggelige omgivelser hver gang. Vi starter med at tale sammen om den historiske tid filmen handler om, og slutter altid af med at tale om handlingens betydning for perioden og konsekvenserne for vores tid. Man skal IKKE være ”historie-nørd” for at være med. Der er tid til læring og ikke mindst hygge.
Info
#1.139
Forsk. mødetider
Startdato
27.08.2021
Slutdato
10.06.2022
Undervisningsgange
9 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
01.08.2021
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Renè Egebæk Pedersen
Placering
Sunds Skole
placeholder placeholder

Du vil udvikle din forståelse for historiske krige, konflikter og terrorhandlinger set i et historisk- og nutidigt billede. Du lærer noget om kildesøgning og kildekritik, som du kommer til at bruge i resten af din uddannelse. Samtidig vil du styrke dine sociale færdigheder ved at være sammen med klasse- og gangkammerater. Der vil være fokus på socialt samvær og hygge.

 

UNDERVISER:

Mit navn er René. Jeg arbejder til dagligt som lærer på Sunds-Ilskov Skole i de ældste klasser, hvor jeg underviser i dansk, historie, kristendom og samfundsfag. Jeg bor sammen med min kæreste i Hammerum. Jeg har to børn, som efterhånden er ved at være voksne. Jeg bruger en del fritid på frivilligt arbejde (f.eks. er jeg med til at arrangere Spor12, som I nok kender). Jeg bruger også en del tid på at sejle kajak. Jeg elsker historie, og læser en masse bøger og blade om det, ser mange film om det og besøger mange historiske steder i Danmark og hele verden. Jeg synes det er rigtig spændende at forsøge at forstå, hvorfor tingene er gået, som de er. Det vil jeg gerne dele med jer.  

 Senest opdateret 10.06.2022 18:28 af KK