UngHerning - Selvforsvar For Piger

UngHerning - Selvforsvar For Piger
Holdet er for dig, der gerne vil lære nogle simple, men effektive teknikker til at forsvare dig selv. Selvforsvar handler i sidste ende om at komme sikkert hjem. At få kontrol over en situation, og komme videre. Vi skal i trygge rammer arbejde med forsvar i forskellige situationer som at blive grebet fat i, fastholdt, væltet omkuld, slået eller sparket. Vi lærer om, hvordan man kan undgå at komme alvorligt til skade, hvis man falder.
Info
#1.126
Tor. 19:15-21:00
Startdato
23.09.2021
Slutdato
02.12.2021
Undervisningsgange
10 gange
Aldersgruppe
Til og med 17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
10
Tilmelding fra
03.08.2021
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Christina Lager
- Steffen Laumann Albertsen
- Klaus Tommy Rude
Placering

Jiu jutsu - klubben Sunds
placeholder placeholder
Rønne alle 203
7451 Sunds

Selvforsvar for piger

Vi skal i trygge rammer arbejde med forsvar i forskellige situationer som at blive grebet fat i, fastholdt, væltet omkuld, slået eller sparket.

Vi lærer om, hvordan man kan undgå at komme alvorligt til skade, hvis man falder.

Vi skal høre om kroppens funktioner og de naturlige reaktioner, der sker, hvis man bliver udsat for et overfald.

Vi kommer også ind på, hvad man må og ikke må gøre for at forsvare sig selv, og vi skal lære om konflikter, hvordan de opstår og muligheder for at undgå dem eller afslutte dem.

Allervigtigst: vi skal grine. Vi skal have det sjovt og hyggeligt sammen, så lærer man nemlig bedst.

 

DIN UNDERVISER

Jeg hedder Christina Lager. Jeg har dyrket den japanske selvforsvarssport jiu-jitsu siden jeg var 11. Ok, jeg tog lige en pause mens jeg gik på universitet, og kom i gang med arbejdslivet og stiftede familie. Men så vendte jeg tilbage til sporten, som jeg har brændt for så længe, og har de senere år fungeret som juniortræner i Sunds Jiu-jitsuklub. Jeg arbejder på 20.år som dyrlæge i en offentlig myndighed, hvor jeg har kontakt til mange forskellige mennesker – det er nogle gange en konfliktfyldt kontakt. Der hjælper min baggrund i jiu-jitsu mig til at have den mentale balance, roen og selvtilliden til at benytte de værktøjer til konflikthåndtering, som vi lærer, når vi bliver ansat og som vi løbende er på kursus i.

Så kom og vær med. Holdet kræver ingen forudsætninger. Alle vil kunne være med.

Tag idrætstøj på, som du kan bevæge dig i, tag din veninde under armen og kom og leg med.Senest opdateret 06.12.2021 21:54 af KK