Lind - Simons madhold

Lind - Simons madhold
Vær med når vi tager på en gastronomisk rejse ud i verdenen og laver mad fra alle 4 verdenshjørner og nysgerrigt dykker ned i smagene fra de forskellige kulture. Vi skal også blive klogere på danske egnsretter og hvor de kommer fra. Sammen skal vi i fællesskab planlægge og lave maden, som vi selvfølgelig spiser sammen til sidst. Så hvis du har lyst til at dykke ned i madkunsten og opleve glæden ved mad sammen med andre, så er dette holdet for dig.
Info
#1.072
Maks. elever
15
Tilmelding fra
06.08.2021
Venteliste til
20.08.2021
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Simon Sørensen
Placering
Lind Skole
placeholder placeholder

Simons Madhold

Kom og vær med omkring gryderne. Vi laver mad, spiser sammen og vasker op bagefter. Og der er altid god tid til hygge.

 

På dette madhold er socialt samvær, kulturel madforståelse og madlavning i fokus. Vi skal lave mad fra forskellige lande og lave maden, som de lokale har gjort det titusindvis af gange. På holdet skal vi lære at forstå de fem smage, og hvad de kan i samspil med hinanden. 

Der er ingen krav om dine kundskaber i køkkenet, du skal bare have almindelig interersse for at tilberede og spise god mad.

 

Mit navn er Simon Sørensen. Jeg er et stort madøre og har et stort madhjerte. Jeg nyder at lave mad og at eksperimentere i køkkenet. Jeg har en stor passion for grill og sou vide. 

Der er SÅ mange spændende måder at lave fantastisk mad på - og det hele starter med smagene.

 

Jeg glæder mig til at se dig. Senest opdateret 11.11.2021 16:38 af ST