Lindbjerg - Kun for piger

Lindbjerg - Kun for piger
Går du i 7. 8. eller 9. klasse på Lindbjerg skole. Og har du lyst til at lave en masse fede aktiviteter med dine veninder. Er du klar på at udfordre dig selv og udvide horisonten, så tag din veninde under armen og kom med til Kun for piger.
Info
#1.071
Man. 16:30-19:00
Startdato
06.09.2021
Slutdato
30.05.2022
Undervisningsgange
21 gange
Maks. elever
25
Tilmelding fra
06.08.2021
Venteliste til
20.08.2021 kl. 12:00
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Julie Højgaard Christensen
Placering
Lindbjergskolen
placeholder placeholder

Kun for piger i Lindbjerg

Titlen afslører allerede, at dette hold kun er for piger, og ikke “bare” piger - men for piger, som elsker at hygge sig, slappe af, lave sjov og ballade, være skøre, være glade, grine, smile og selv være med til at sætte dagsordenen.

Eksempler på aktiviteter: Spilaften, lave mad, se film, lave smykker og redesigne tøj, gåture, quiz, konkurrencer, kåringer, præsentationer, lære tegnsprog, ture ud af huset, overnatning og meget mere. Der vil både være noget for den modige, den sjove og den kloge. Vi vil både lave noget hjemme i klubben, men også ture til nær og fjernt.  Som sagt, så er du selv med til at komme med forslag og lægge et program.

 

Du vil styrke dine sociale kompetencer, ved at snakke med en masse piger, og dele nogle fede oplevelser sammen. Og du vil møde nye mennesker og snakke på tværs af årgange

 

Underviserne på holdet er to piger, der elsker at have det mega fedt, men vi nyder også at sidde og hygge med brætspil og film. Vi bruger vores fritid på at dyrke sport og have det sjovt. 

 

Om os

Jeg hedder Mai og er 19 år gammel. Jeg går på handelsskolen, og spiller håndbold i min fritid. Jeg elsker musik og mode, og mine dejlige schæferhunde.

 

Jeg hedder Julie og er 19 år gammel. Jeg går på gymnasiet og elsker at danse i min fritid. Jeg elsker at lave mad og høre musik, og bruge tid med mine venner og familie.Senest opdateret 22.06.2022 08:53 af ST