Snejbjerg - Kun for piger, 7. årgang

Snejbjerg - Kun for piger, 7. årgang
Dette hold er for dig, som godt kan lide at være kreativ, og elsker at have tøsehygge. På dette hold vil vi prøve kræfter med forskellige kreative projekter, med mulighed for sjove tema-aftener m.m. Fællesskab, sjov og ikke mindst tøsehygge vil være i centrum, og på holdet vil jeres ideer være i fokus. Derfor er i piger med til at bestemme præcis hvad vi skal lave. Skynd jer at få meldt jer til så vi kan få nogle hyggelige timer sammen!
Info
#1.031
Ons. 19:00-21:30
Startdato
01.09.2021
Slutdato
10.11.2021
Undervisningsgange
8 gange
Aldersgruppe
7. kl.-7. kl.
Maks. elever
18
Tilmelding fra
01.08.2021 kl. 08:00
Tilmeldingsstatus
Ikke flere pladser

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Sabine Lauge Nielsen
Placering
Snejbjerg Skole
placeholder placeholder

På dette hold vil der, ud over at skabe et mega godt fællesskab blandt deltagerne, være fokus på det kreative. Dette vil være i form af forskellige kreative projekter som fx tegning, maling, smykker og madlavning. Der vil på dette hold være mulighed for at deltagerne kan komme med ideer og ønsker for hvad der skal ske, for bedst muligt at efterkomme et godt hold som deltagerne har lyst til at deltage i. Sammen vil vi prøve at udfordre os selv kreativ og socialt, og på denne måde skabe gode relationer og venner. Derudover vil der være mulighed for at tage på tur fx på shopping i Århus, på Museer eller i Biografen. 

 

Vi vil blandt andet have fokus på, at:

  • Styrke sociale kompetencer
  • Give mulighed for at udtrykke sig selv og stille spørgsmål i et sikkert miljø ved en voksen de føler sig trygge ved
  • Give mulighed for at udtrykke sig selv kreativt
  • Lære nye klassekammerater at kende

Hvem er jeg?

Mit navn er Sabine Nielsen, og jeg er en 21-årig pige fra Snejbjerg. Jeg har selv gået på Snejbjerg skole, hvorefter jeg har taget en gymnasial uddannelse på HHX. Jeg har været i Ungherning i 2 år hvor jeg har stået for KFP for 7. årgang. I min hverdag arbejder jeg i en børnehave som pædagogmedhjælper og i Snejbjerg Ungdomsklub.

I min fritid tegner og maler jeg meget, og jeg vil rigtig gerne kunne videregive mine kreative kompetencer og lære fra mig inden for dette område. Derfor er en af mine passioner og ideer for dette hold, at deltagerne kan få lov til at udtrykke deres kreative side, ikke nødvendigvis indenfor maling/tegning, men blot i et miljø hvor alle på holdet kan være fælles om det. Derudover håber jeg at dette hold kan være en mulighed for at deltagerne lærer hinanden og især deres nye klassekammerater at kende, og skabe en god relation til hinanden. Senest opdateret 17.09.2021 11:02 af TR